• ma
  25
  jun
  2018
  di
  26
  jun
  2018
  festivalweide Papendorp

  Het vertrouwde geluid van de 40UP DJ’s, compleet met de bijbehorende videoclips vind je in de mooie sterrentent en wie wil dansen op een wat sneller tempo kan terecht bij de Upbeats area. Daar draaien grondleggers van de Nederlandse house DJ Jean, Erick E, Roog en Jaydee de beste house.

  Maar dat is nog lang niet alles, 40UP Zomerfestival denkt ook aan de inwendige mens en heeft diverse foodtrucks met de lekkerste gerechten in huis gehaald. Je krijgt dus een muziek & een foodfestival ineen! Tel daarbij de royale zitgelegenheid, het verrassende festivaltheater en een echte Oud-Hollandsche zweefmolen en je dag kan niet meer stuk!

  Bekijk de website voor meer informatie

 • ma
  02
  jul
  2018
  Utrecht Science Park

  De Botanische Tuinen van Utrecht vormen het groene decor van het festival, met genoeg spannende hoekjes die ervoor zorgen dat deBeschaving kleinschalig aanvoelt. Verwonderen en vooruitkijken, dat is waar het bij deBeschaving om draait. deBeschaving is een ontdekkingsfestival voor mensen met een open blik en interesse voor livemuziek, kunst, cultuur en kennis. Een betoverend groene locatie met muziekpodia, een creatief veldprogramma, de laatste wetenschappelijke inzichten en de lekkerste biologische foodtrucks.

  Het festivalprogramma was in 2016 in vergelijking met voorgaande jaren flink uitgebreid. Er waren maar liefst 7 podia, een intellectueel kennisprogramma, een creatief veldprogramma, theater, muziek en een festivalbreed offline experiment. Bij headliners My Baby, SKIP&DIE, De Likt en Jett Rebel ging het dak er af en Ruben Terlou en Wilfried Terlou trokken een volle tent met hun theatercollege. Op het programma stonden grote namen naast talloze nieuwe ontdekkingen. Nieuwsgierige bezoekers stonden in de rij voor programma dat ze nog niet kenden en betraden door middel van brillen, spiegels en koptelefoons nieuwe werelden. Van de (inter)nationale ontdek-bandjes werden Yakumo Orchestra en Graham Candy druk bezocht. Ook de Serious Talents en Giels Talenten werden goed ontvangen; de bands staan op het punt van doorbreken en een van deze bands zal op een dag wellicht als headliner op Festival deBeschaving staan.

  Bekijk de website voor meer informatie

 • do
  12
  jul
  2018
  za
  14
  jul
  2018
  Budapestlaan, Utrecht

  Onze foodtruck is te vinden op het universiteitsterrein van Utrecht: Utrecht Science Park (ook wel de Uithof). Daarnaast zal je ons op verschillende festivals tegenkomen. Check onze agenda voor de precieze locatie's. Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de foodtruck toe te komen, dan kan de foodtruck ook altijd naar jou toekomen. Wij doen namelijk ook catering en events. Neem gerust contact op voor meer informatie!